sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Hemmo tuli kotiin!

No nyt viimein Hemmo saatiin eilen kotiin! Kyllähän tätä on odotettu. Hugon ja Hemmon ensitapaaminen sujui oikein hyvin, vaikka isoveli meinasi alkuun olla niin touhotuksissaan, että pienempää vähän kauhistutti. Mutta ei mennyt kauaa kun pihaa ympäröivää metsikköä tutkiskeltiin peräkanaa.

Ja isoveli on helposti selätetty!
Kauaa ei vielä jaksa touhuta kun jo uni vie voiton. Heti toisena päivänä tehtiin semmonen kelju temppu, että nukkuessa sujautettiin panta kaulaan. Kasvuvaraa vielä on, mutta eipä panta tuntunut kovin paljon Hemmoa häiritsevän.
Kasvattajalta saatua lokkiakin retuutettiin jo kun käytiin kyläilemässä isäni luona. Kyllähän tuo Hemmo on kaikkien sydämmet jo ehtinyt valloittaa! Hugo ei niinkään lokista välittänyt, mutta Hemmo kävi kimppuun tottunein ottein. Olivathan pennut jo kasvattajan luonakin lintuihin saaneet tutustua.Nämä kaksi ensimmäistä päivää ovat menneet kyllä yllättävän hyvin, mistä suuri kiitos kasvattajalle. Hemmo osaa jo pyytää ulos pissalle ja kakalle eikä päivällä ole yhtään pissaa tullut sisälle! Yöllä oli kaksi pissaa tullut, joista toinen oli sattunut lehdelle ja toinen sen viereen :) Yöllä herätti Arin pari kertaa, että nyt pitäis päästä kakalle ulos. Itkettykkään ei kauhesti olla. Yöllä pari kertaa vinkui, todennäköisesti kakkahätäänsä. Autolla kulkeminen on ollut kans vähän hämmentävää ja sillon on vähän pitänyt vinkassa. Kuvia on räpsitty vaikka kuinka ja ylläolevan kuvan ilme kertookin kaiken: 'Eikö tuota kameraa vois laittaa jo pois ku me otetaan myyrän kans nokoset nyt.'

Ei kommentteja: