lauantai 18. huhtikuuta 2009

Ruokaa ja unta...

... sitä on pikkupentujen elämä melko pitkälti, vaikka 5 viikkoisina jo tutustutaankin uteliaasti ja rohkeasti ympäristöön. Ja sosiaalisia taitoja harjotellaan sisarusten kanssa :) Välillä painitaan ja vähän kokeillaan hampaita kaveriin, mutta kohta jo nukutaan pää toisen pyllyä vasten.
Kävimme siis taas kurkkimassa pentuja niiden ollessa nyt viiden viikon ikäisiä. Luovutukseen on enää siis vain kaksi viikkoa aikaa! Menisipä se äkkiä!
Pennut ovat jo ulkoilleetkin monta kertaa ja rohkeasti lähtivät tepastelemaan ulos kun ovi avattiin. Pennut on nyt oppineet kasvattajan luona siihen, että aina heti ruuan jälkeen mennään ulos tarpeille. Voi kuinka helppoa meillä tuleekaan olemaan, kun pennut osaavat jo ruuan jälkeen pissata ja kakata ulos :)
Ulkoilun jälkeen taas uni maittaa kaverusten kanssa.

Vähän hankala nukkuma-asento...
Poski poskea vasten <3
Hampaat löytyy ja terävät onkin! Auts. Hirmuinen peto!
Taas saatiin kasvattajalta hyviä vinkkejä ja nyt onkin ostoslistan kärjessä pillin hankkiminen. Kasvattaja opettaa pennut pillille, joten siitä on helppo jatkaa kun pentu tulee kotiin. Hugo onkin nyt vuorossa ennen pennun tuloa kotiin. Maanantaina siis suunnataan pilliostoksille, mutta ennen sitä opiskellaan itse tätä pilliasiaa :)

Ei kommentteja: