tiistai 12. toukokuuta 2009

Oppi on mennyt perille

Hemmo on oppinut vaikka mitä tämmösiä arkisia asioita. Pantaa on opittu pitämään, eikä enää tarvitse edes jäähä rapsuttamaan sitä :) Autossakin kulkee hienosti peräkontissa Hugon kanssa. Alkuun vähän autossa kulkemista täytyi vinkua, mutta tosi nopeasti on poika oppinut. Nyt vaan laittaa nukkumaan peräkonttiin. Ollaan aina autoajalellu käyty jossain mukavassa paikassa ulkoilemassa, että autoilua seuraisi jotain mukavaa.
Hugon kanssa ovat myös oppineet olemaan keskenään kotona. Tänään olikin ensimmäinen pitempi päivä. Pojat olivat keskenään 6,5 tuntia ja saldona oli vain kaksi pissaa sanomalehdellä! Edes matot ei ollu vinossa :) Vaikka pantaa osataankin jo pitää, ei remmissä kulkemista ole vielä kauheasti ehditty harjotella, mutta eiköhän me ehditä!

Hugo-velikin on jo kelpuuttanut Hemmon kainaloonsa nukkumaan. Alkuun meinasi olla vähän ihmeissään, et mitä tuo tuohon kylkeen änkeää. Mutta nyt nukkuvat melkeen aina kylki kyljessä <3 Ihania poikia.
Hugo on hyvä tyyny!
Pikku hiljaa alkaa löytymään Hemmoltakin merkkejä kasvavasta rohkeudesta. Tänään jo meinasi lähteä kotipihalta vähän liian kauas tutkiskelemaan. Saa nähdä saadaanko me ilman aitoja poika pysymään omalla pihalla vai pitääkö alkaa aitatalkoisiin!

2 kommenttia:

Pia Halvari kirjoitti...

Hieno miäs!! Tehdäänpäs treffit muutaman viikon päästä metsään, sulatetaan pupu mukaan :)

Unknown kirjoitti...

No ehottomasti tehhään! Olis mukavaa :)