perjantai 10. huhtikuuta 2009

Ensimmäinen tapaaminen

Oijjjoijjoijoi ja voi, miten ihania ne pikku pentuset olivatkaan. Pennut olivat siis ensimmäisellä tapaamisellamme neljä viikkoa vanhoja. Kovasti jo touhusivat ja olivat uteliaita ja reippaita. Välillä pureskeltiin sisaria ja välillä maisteltiin ihmisiäkin :)

Pennut olivat saaneet jo ensimmäisen madotuksensa ja kiinteää ruokaakin olivat ehtineet popsimaan. Saimmekin seurata kun pennut saivat herkkuateriansa: raejuustoa ja jauhelihaa. Ei kauaa pikkukuonot tuhissu kun kupit olivat tyhjät. Äiti sai sitten käydä lopuksi putsaamassa pentujen kupit.
Poikahan meille sitten olis tulossa, mutta kyllä täytyy sanoa, että ainakaan näin ensimmäisellä kerralla en olisi osannut valita pentua. Kasvattaja sanoikin, että pentujen luonne alkaa näkyä vasta, joten viikon päästä voi olla helpompaa valikoida :). Pennut ovat kyllä niin samanlaisia kaikin puolin, ainakin vielä, että 'valikoimisella' ei ole mitään merkitystä. Eli meille saa luvan tulla se Hemmo, joka tulee :) Tuo nimihän meillä taitaa ollakkin jo päätettynä, koska pentua on kutsuttu Hemmoksi jo ennen syntymäänsä ja Hugon kanskin sopii hyvin yhteen!

Ensi viikolla ollaan taas menossa pikkusia katsomaan. Mutta sillä välin tässä onkin hyvää aikaa alkaa tekemään hankintoja pikku-Hemmoamme varten. Kasvattajalta saimmekin hyviä vinkkejä.

Ei kommentteja: