sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Kajaani ryhmänäyttely 21.4.2012

 Oltiin lauantaina Kajaanissa ryhmänäyttelyssä poikien kanssa. Ensimmäistä kertaa esitin itse Hipin virallisessa näyttelyssä ja kyllähän sitä tulikin jännitettyä. Onneksi jännitys hävisi, kun päästiin kehään ja esiintyminen menikin ihan hyvin ensimmäiseksi kerraksi. Tuomarina oli kroatialainen Damir Vucic. Kultsuja oli yhteensä 80! Hippi sai arvosteluksi JUN ERI:

Excellent type and body propotion. Beautiful head. Strong neck. Level topline very good in front. Excellent tail set. Well coat. In movement in behind is too close.
 Tässä Hippi ja Hipin veli Simppa, Solstrimmans Snowman, kehässä.
 Simppa oli hienosti JUN ERI-3 SA. Onnea Simpalle ja Anitalle!
 Hemmon kanssa ei tarvinnutkaan jännittää niin paljon, koska tuntuu jo, että ollaan löydetty se yhteinen sävel ja tiedetään miten mennään kehässä. Hemmo saikin kehuja esiintymisestä
Hemmo sai arvosteluksi AVO EH:

Lovely head. Nice topline. Need better position upper arm and stronger bones. In the movement elbows go out. Needs more substance of dog. Excellent character. Excellent presented.


Hipin kanssa tarvitaan vielä rutkasti harjotusta, että saadaan juoksusta varmempaa. Mutta onneksi meillä on aikaa. Nyt onkin mätsäreitä vaikka millä mitalla, niin päästään harjottelemaan :) Lisäsin myös Vaasan arvosteluihin kirjalliset arvostelut.

Ei kommentteja: