lauantai 26. helmikuuta 2011

Ryhmänäyttely Tornio 26.2.2011

 Käytiin pitkästä aikaa näyttelyissä Hemmon kanssa, kun tässä lähellä nuo ryhmänäyttelyt oli. Tässä pari kuvaa trimmauksesta :)
 Ja sitten itse näyttelystä. Pia-kasvattaja saikin tehdä kaiken työn, trimmauksesta esittämiseen :) Kiitos siitä Pialle! Kyllä vaan huomasi Hemmosta, että ei olla pitkään aikaan käytä isoissa tapahtumissa. Meno oli aika villiä Hemmon kanssa, enkä millään olisi esittämisestä selvinnyt itse! Nyt täytyykin alkaa harjottelemaan urakalla ja seuraaviin näyttelyihin mennäänkin sitten vasta ulkonäyttelyihin ;)

Arvosteluun olimme kuitenkin tyytyväisiä, koska siinä oli paljon positiivista: NUO H; Sopivan kokoinen. Rungon mittasuhteet hyvä. Ilmeikäs pää. Vielä kehitysvaiheessa. Runko kesken. Riittävä luusto, kohtalaisen hyvin kulmautuneet raajat. Turkki ei nyt paras mahdollinen. Käyttäytyi ryhdikkäästi ja liikkui reippaasti. Vaatii vielä aikaa. Ja koiran käyttäytymisen arvioinnista saimme (1), eli suhtautuminen tuomariin rodunomainen lähestyttäessä. Tuomarina oli Markku Santamäki.

2 kommenttia:

Kasvatusäitee kirjoitti...

Kiitos itellenne Hemmon hyvästä hoidosta!
Eikähän tuo ollut ollenkaan hankala, vilkeri veijari vain kuten Kultahäntäin kuuluukin :)

Unknown kirjoitti...

Joo eihän se Hemuli eikä mikään olis, jos ei yhtään olis vilkeriyttä luonteessa <3