keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Hemmo mätsäreissä

Hemmon kanssa käytiin pitkästä aikaa mätsäreissä vähän muistelemassa kehäkäyttäytymistä. Mitäs sitä muistelemaan, kun kerran on opeteltu, tuumasi Hemmo. Ja hyvin meni. Jätin Hipin lepäämään kotiin raskaan Baltian reissun jäljiltä, kun lauantaina lähdetään taas Pelloon näyttelyihin.

Hemmo oli onnellinen, kun pääsi kaksin reissuun. Ei ollut pysyä housuissaan, kun näyttelyreppua pakkasin. Virtaa meinasi olla vaikka muille jakaa kehän ulkopuolella odotellessa. Mutta mitäpä tuo haittaa, kun kehässä jaksaa keskittyä.

Hemmon tuloksena oli sinisten neljäs sija, joka oli todella hyvin, kun kaikkiaan koiria oli isoissa aikuisissa 45. Hemmolla on alkanut turkki kasvaa pituutta pikkuhiljaa, tai ainakin toivon niin. Ei se kyllä vieläkään mikään hyvä turkki ole, mutta toivottavasti päästään kesällä näyttelyihin. Olen miettinyt rovaniemen juhannusnäyttelyitä, jos sinne ilmoittaisi molemmat pojat. Mut katsotaan nyt, tuleeko turkkia lisää.

Tällainen koiranpäivä meillä ja lopuksi Hemmo palkintoineen. Hemmo oli niin antelias, että antoi toisen luun pikkuveljelle :)

2 kommenttia:

äite kultahäntä kirjoitti...

Kylläpäs te olette olleet reippaita! Onnea Hipsukan keikkatuloksista, Hemulin nappisilmät on niin -LOVE-

Onnea jatkoonkin!

Unknown kirjoitti...

Kiitos! Joo Hemmo nuilla nappisilmillään yritti kaikille tytöille vinkkailla :D