keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Vappu

Meillä ollaan vappuna nautittu auringosta ja toivottu lumien sulamista :) Ja ulkoiltu tietenkin paljon, ilmeisesti liiaksikin. Nimittäin Hippi alkoi ontumaan sunnuntaina metsälenkin päätteeksi, ja löydettiin takatassun anturasta halkeama. Selvästi se oli kipeä. No tassuja on nyt rasvattu Vetramilillä ja huuhdeltu etikkavedellä. Nämä ovat kyllä toimineet hyvin, varsinkin tuo etikkavesi! Pehmittää kuivuneet tassut tosi nopeasti.

Tässä muutama kuva vapun ulkoiluista.



 Hippikin on onneksi kiinnostunut nyt vesissä läträämisestä, aiemmin on kierrellyt vesilammikot :) Nyt sitten läträtäänkin oikein urakalla, kun hoksasi kuinka hauskaa se on.

Ja tässä pojat kaupungintalon pihalla kaupunkitokoilemassa.

Hemmon kanssa käytiin eilen vappumätsärissä. Osallistuttiin ensimmäistä kertaa senior handleriin, ja hups vaan voitettiin! Hippi joutui tyytymään vain katseluun, koska ei vielä uskalleta juoksuttaa asfaltilla, jotta tassut paranevat varmasti ensi viikon näyttelyihin.

2 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Onnea mätsäri voitosta! Olin itse näkevinään sinut kahdessa eri kehässä, mutta ehkä se olikin sama kehä kokoajan :) Tassuille pikaista paranemista!

Unknown kirjoitti...

Joo kyllä me oltiin toisessakin kehässä Hemmon kanssa. Isoissa aikusissa, saatiin siellä punanen nauha, mut siihen se jäi :) Tassut on jo paremmat.