perjantai 25. toukokuuta 2012

Nomeiluja

Meillä on otettu nyt asiaksi noutojen ja hakuruudun treenaaminen. Viikko sitten tajuttiin, että Hippi paralle ei ole noutoa juurikaan opetettu ja huomenna on jo 1-vuotissyntymäpäivä! Viikko sitten treeneissä markkeeraus onnistui sinne asti, että dami oli saatu suuhun, mutta siitä palautuksesta ei oltu samaa mieltä. Viikon treenaamisen jälkeen palautukset alkavat jo sujumaan paremmin, vaikka ei nyt varmaksi voi vielä sanoa. Mutta edistystä kuitenkin!

Ensimmäiset vesinoudotkin otettiin eilen, Hemmo oli kuin vanha tekijä. Ja Hipiltäkin sujui oikein hyvin uimaan lähteminen ensimmäistä kertaa! Ei ollut malttaa lopettaa. Palautuksetkin meni hyvin. Arille palauttaa tosi hyvin, minulle saattaa kokeilla kiertelyä ja kaartelua vielä.

Tänään oltiin taippariharkoissa ja Hipin ensimmäinen hakuruutu meni tosi hyvin. Kolme palautti hienosti ja siihen jätettiin. Hemmo kans haki hyvin, vaikka kävikin pari kertaa omilla hommillaan, muun muassa kylpemässä lätäkössä. Hemmo nouti varistakin hienosti. Hipin kanssa varisnouto jäi harmittamaan, kun ei oikein onnistunut.

Ei kommentteja: