keskiviikko 3. elokuuta 2011

Ensimmäiset verijäljet

Tänään tehtiin Hemmolle ja Hipille oikeastaan molemmille ensimmäiset verjäljet. Hemmolle ollaan tehty joskus ihan pienenä pentuna jälki, mutta sitten tuo jäljestäminen on meiltä 'unohtunut'. Hipille tehtiin noin 30 metriä pitkä suora jälki. Hippi pääsi kyllä melko nopeasti jyvälle hommasta, vähän aluksi kävelin eteenpäin, jotta Hippi lähti kulkemaan jälkeä pitkin, mutta sen jälkeen kyllä osasi itse kulkea jäljen. Tarkkaan kyllä haisteli koko jäljen, mutta eteni kokoajan.
 Hemmolle yritettiin tehdä muka vähän vaikeampi jälki. Pituutta tuli ehkä maksimissaan 100 metriä ja vedettiin se vähän kaarevaksi. Ajateltiin, että on hyvä alottaa tällaisella helpolla jäljellä, kun ei oikeen tiedetty miten Hemmo hoksaa. No siinähän kävi sitten niin, että se meni niin sutjakasti ja helposti, että kai se Hemmokin ajatteli, et tyhmänäkö nuo häntä pitävät ;) Mutta ensi kerralla tehdään kyllä sitten reilusti pitempi jälki, johon ajateltiin tehdä myös kulma. Ja ajetaan jälki vielä useamman tunnin vanhana, että olis  vähän haastetta. Hippi saa jatkaa tutustelua näillä pikkujäljillä.
Muutenkin kaikki on edelleenkin hienosti. Pojat tulevat niin hyvin toimeen, nukkuvat vierekkäin ja leikkivät kovasti. Yksinolot on mennyt tosi hienosti. Ihanaa! Kyllä me ollaan niin onnellisia meidän pojista <3 Tässä vielä vähän kuvia kaveruksista!


Hmmm, unikuvia vaan! On ne kyllä ihania sillonkin kun ovat hereillä. Seuraavaksi siis leikkikuvia!

Ei kommentteja: