sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Hakuruututreeni

Käytiin treenaamassa Hemmon veljen Vilkin kanssa hakuruutua. Vilkki onkin jo niin konkari hakuhommissa, että saatiin mekin aloittelijat hyviä vinkkejä treeneihin. Olimme Hemmon kanssa keväällä noutajien taipumuskoekurssilla, mutta meidän osalta hakutreenit meni aika lörinäksi, eikä saatu oikein meille sopivia vinkkejä harjoittelun jatkamiseen. Tässä muutama video harjottelusta Sannasta & Vilkistä sekä Arista & Hemmosta.

Positiivista tänään oli se, vaikka Hemmo ei varisruudusta yhtään varista ottanut suuhunsa, niin Hemmo alkoi varista kuitenkin kantamaan kun vähän houkuteltiin ja toikin viimeisen variksen oikein mallikkaasti. Damiruudusta Hemmo toi kaksi ensimmäistä damia hienosti, mutta kolmannella alkoi jo kieriskellä, mutta Arin avustamana toi vielä sen kolmannen. Vesinoutoja ollaan kans tehty nyt aika paljon, kun kelitkin on olleet niin helteiset. Vesinoudot alkaakin sujumaan jo aika hyvin muuten, mutta dami meinaa tipahtaa aika usein varpaille...

Treeniä tarvitaan kovasti lisää, koska vielä meinaa Hemmolla kiinnostaa niin moni muukin asia, ettei aina ajatukset ole pelkästään siinä haussa. Itseä eniten mietityttääkin, että minkälaisia harjoituksia kannattaisi tehdä ja missä määrin. Kun usein kuulee sanottavan, ettei hakua kannata harjoitella liikaa, koska sillä saa helposti koiran innostuksen laantumaan.

Ei kommentteja: