torstai 14. huhtikuuta 2011

Taipumuskoekurssi 14.4.

Jeijeijeijeeeeee! Me ollaan voittajia! Me ollaan ylitetty itsemme ja kaikki odotuksemme! Mie oon viikon jännittänyt näitä meidän ensimmäisiä oikeita koiraharkkoja, kun ei olla aiemmin oltu millään kurssilla Hemmon kans. Turhaan jännitin, koska harjotukset meni niin hienosti! Olin ajatellut, että saa nähdä malttaako Hemmo kuunnella vai keskittyykö se ennemmin muihin koiriin. Mutta kaikki menikin hienosti ja Hemmo oikein innostui harjottelusta. Paikallaan istuminen on vähän tylsää, mutta kun on jotain äksöniä ja tekemistä niin Hemmo on kyllä parhaimmillaan.
 Ensimmäisellä kerralla harjoiteltiin perusasioita ja koiran hallittavuutta. Tässä muutamia kuvia ohitusharjotuksista, mitkä menivät hyvin.

 Ja välillä pysähdyttiin istumaan, ennen kuin jatkettiin taas matkaa.
 Hieno Hemmo!
 Sitten harjoteltiin luoksetuloa niin, että toiset odottivat sivuilla. Ja Hemmolla meni niin hienosti, ettei kuvaaja ehtinyt tämän ohjuksen vauhtiin mukaan! Taustalla Hemmon Vilkki-veli seuraa veljen suoritusta. Vilkillä meni kans tosi hienosti harjotukset.
 Istuskelu on tylsää ;)
Ensi viikolla sitten taas seuraavat harjotukset ja eiköhän jo päästä menemään vähemmillä jännityksillä, kun tämä päivä meni niin hienosti. Voi, että meillä on niin hieno Hemmo! Ja me vielä kehdataan jännittää, et mitenhän käy ;) Nyt meillä onkin sitten ensi kertaa varten kotiläksynä välinoutu, mitä ei olla ikinä harjoteltu Hemmon kanssa. Ja pilliä pitää alkaa kans muistelemaan. Mutta kirjoittelenpa sitten harjoitusten edistymisestä.  Jes! Kyllä tuli hyvä mieli! Nyt on hyvä jatkaa harjotuksia :)

1 kommentti:

Siku kirjoitti...

Hyvä Hemmo! Näyttipä tosi hienolta.