sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Viikonlopun viettoa ja valmistautumista

Onpas ollut mukava viikonloppu ihan vain kotosalla, ilman mitään sovittuja menoja. Poikien huoneeseen saatiin viimein verho paikalleen, niin kyllä siellä nyt kelpaa köllötellä uusituissa tekstiileissä, kun isäntäväki on poissa. Meillä on uudessa talossa laitettu koirille oma huone, jossa viettävät portin takana aikaansa silloin kun ollaan poissa. Tämä on meillä toiminut tosi hyvin, koska aiemmassa asunnossa keksivät vähän turhan usein koiruuksia, kun oltiin poissa. Ilmeisesti tilan rajoittaminen pienemmäksi toimii ja rauhoittaa koiria. Jokin aika sitten hoksattiin, että nehän ei ole tuhonneet pitkään aikaan mitään, ja päätettiin jättää koirat kokeeksi 20 minuutin kauppareissun ajaksi yksin, käytössään koko talo. Kun tultiin takaisin eteisessä odotti pitkin poikin levitelty tomusokeripaketti sekä paketillinen nuppineuloja ja niiden pureskeltu rasia!! No onneksi niitä ei oltu ilmeisesti nielty eikä niillä oltu mitään muutakaan vahinkoa saatu aikaiseksi.
Lauantaina meillä oli ihania vieraita, ystävämme kera bernhardilaispoikiensa Puskurin ja Pastorin. Käytiin koko konkkaronkan kera ulkoilemassa laavulla makkaran paistossa. Kyllähän oli väsyneitä koiria tämän reissun jälkeen. Ja täytyy kyllä kehua, miten hyvin nämä kaikki urokset tulevat toimeen keskenään, vaikka kaikki ovat nuoria 1-4 vuotiaita. Keskenään saavat juosta irti ja peräkanaa touhottavat polkuja pitkin ja välillä leikkivätkin.

Puskuri levähtää laavuilun jälkeen
Pikku-Pastorilla riittäisi vielä virtaa
Pastorin ja hänen henkilökuntansa kanssa ollaan lähdössä Vaasan kv-näyttelyyn huhtikuussa. Tätäkin mukavaa reissua odotetaan jo :)

Hipin kanssa käytiin sunnuntaina vähän näyttelytreeneissä valmistautumassa ensi lauantain Piteån näyttelyyn. Taas saatiin hyviä vinkkejä, kunpa vain muistettaisiin nämä vielä kehässä :) Piteån näyttelyn lisäksi odotellaan lonkka- ja kyynäräkuviin menoa viikon päästä maanantaina. Se vasta jännittääkin! Toivotaan, että Hipsukka olisi terve.

Ei kommentteja: