maanantai 16. heinäkuuta 2012

Kesäkuulumisia

Onpas vierähtänyt aikaa viimeisestä päivityksestä. Rovaniemen KV näyttely meni kokemuksen piikkiin. Hemmo sai sieltä H:n ja Hippi ei päässyt osallistumaan ollenkaan tassuhaavan takia. Mutta nyt tassu on onneksi parantunut ja reilun viikon on jo saanut juosta ja touhuta normaalisti. Kolmisen viikkoa siinä haavassa meni parantua ja kyllä se oli pitkä aika nuorelle, aktiiviselle koiralle. Mutta kyllähän oli ilo ylimmillään kun Hippi pääsi pitkästä aikaa metsään juoksemaan.

Hemmo ja Ari kävivät Kemin taippareissa ja sekin meni kokemuksen piikkiin ;) tyssäs lyhyeen kun kanan lento, eli vesityöhön. Ensimmäisen lokin Hemmo haki, mutta laukaukseen Hemmo reagoi, eikä itsevarmuus riittänyt hakemaan lokkia. Hemmo lähti kyllä hakemaan lokkia, mutta pälyili ampujan suuntaan ja kääntyikin puolessa välissä takaisin. Tätä ollaan nyt yritetty ratkoa käymällä ampumaradalla ja tehtiin siellä maalle noutoja, eikä ollut mitään ongelmaa. Tuomarikin sanoi, että ei Hemmoa voi sanoa paukkuaraksi, mutta selvästi reagoi siihen.

Ollaan nyt vähän ymmällään tämän tilanteen kanssa ja odotellaan, että päästäisiin varismetsälle treenaamaan laukauksia. Ehkä tämä tilanne vaatii vain siedätystä ja totuttamista ampumiseen. Ehkäpä me sitten syksyllä vielä käydään kokeilemassa taippareissa, mikäli treenit alkaa sujumaan paremmin. 

Tässä loppukevennykseksi edustavia kuvia eiliseltä metsälenkiltä. Hemmo on mestari löytämään kaikki rapasuot ja auliisti johdattaa toverinkin kylpemään ;)



Nyt me jäämme odottelemeen ens kuun Kuopion Sawo Showta ja Hipin kanssa pitäisi pikkuisen treenailla näyttelyhommia, kun ei olla koko kesänä päästy näyttelyihin tassun takia. Ja tietysti nometreenejä tehdään viikoittain :)

Ei kommentteja: